fbpx

Uitreiking LoopbaanPro Awards krijgt spectaculaire liveshow

Een juryvoorzitter, twee juryleden en vliegende reporters door het hele land: nu winnaars van de LoopbaanPro Award hun prijs niet zelf kunnen ophalen, brengen wij hem naar ze toe. In de vorm van een spectaculaire liveshow, natuurlijk!

Joost de Ruiter on november 29, 2021 Gemiddelde leestijd: 3 min
Deel dit artikel:
Uitreiking LoopbaanPro Awards krijgt spectaculaire liveshow

Loopbaanprofessionals die afgelopen jaar iets uitzonderlijks deden, verdienen een award. En aangezien ze die award niet zelf kunnen ophalen – de reden daarvan begint met een ‘c’ en laat zich verder gissen – brengt LoopbaanPro de awards naar hen! Dat gebeurt op 9 december.

Live op je laptop: de uitreiking van de LoopbaanPro Awards!

Vanuit onze studio in Utrecht schakelen we die dag met onze vliegende reporters. Zij zijn op verschillende plekken in het land om de winnaars hun prijs te overhandigen. Hoe leuk is dat?! Vanachter je laptop ontdek je wie zichzelf het beste loopbaanteam, de beste loopbaanprofessional of de bedenker van de beste loopbaancase mag noemen – en dat tegelijkertijd met de winnaars zelf.

Hoe leuk is dat?! Vanachter je laptop ontdek je wie zichzelf de beste mag noemen

Na de uitreiking blijven onze reporters natuurlijk even hangen voor een eerste reactie. Wedden dat het enthousiasme van je scherm spat?

Jury in de studio

Schakelen we na een uitreiking terug naar onze studio in de Domstad? Dan zien we daar juryvoorzitter Ester Leibbrand zitten, ze wordt vergezeld door twee van haar raadsleden. Tussen de uitreikingen door legt het drietal uit hoe ze tot hun beslissing zijn gekomen: daarbij gaan ze dieper in op de huidige ontwikkelingen in het vakgebied, en waarom hun winnaars juist daar een positieve bijdrage aan leveren.

Winnen is het leukst in een vol stadion

De live-uitzending van de allereerste LoopbaanPro Awards-uitreiking vindt plaats tussen 4 en 5 uur ’s middags. Kijk jij mee naar deze historische gebeurtenis? Dan ben je vanuit je luie stoel getuige van een nieuwe stap in de volwassenwording van het loopbaanvak! Bovendien steun jij je genomineerde collega’s: winnen is het leukst in een vol stadion. Laat hier je emailadres achter om de link naar de livestream te ontvangen.

LoopbaanPro Live verschuiven we even

Denk je bij het lezen van dit bericht: ‘9 december, die heb ik al in m’n agenda staan!’. Dan kan dat kloppen: het was oorspronkelijk de datum dat wij LoopbaanPro Live zouden organiseren – een inspirerend evenement voor loopbaanprofessionals en werkgevers. De LoopbaanPro Awards zouden we op die dag ook uitreiken, maar nieuwe virusmaatregelen gooien nu dus roet in het eten. LoopbaanPro Live schuiven we daarom even op: 19 april wordt de nieuwe datum.

LoopbaanPro Live schuiven we daarom even op: 19 april wordt de nieuwe datum

We zijn blij dat we met de liveshow de uitreiking van de LoopbaanPro Awards wél door kunnen laten gaan. Het is balen dat we je op 9 december niet in levende lijven kunnen zien, maar we hopen je toch digitaal te begroeten. Hopelijk komen we je op 19 april alsnog in het echt tegen!

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Timetohire
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*