fbpx

Awards

Over de LoopbaanPro Awards

Wie verdient er volgens jou een LoopbaanPro Award?

Op 9 december 2021 organiseert LoopbaanPro de allereerste LoopbaanPro Awards. De LoopbaanPro Awards zijn een integraal onderdeel van het LoopbaanPro Live event. Tijdens dit evenement, dat in het teken staat van de levensloopbaan – Alles wat je employability beïnvloedt tijdens je loopbaan, kent een kundige vakjury prijzen in drie categorieën toe:

  • LoopbaanPro van het jaar
  • Team van het jaar
  • Case van het jaar

Kundige vakjury bepaalt winnaars

Wie in aanmerking komen voor de prijzen – en wie ze uiteindelijk in de wacht slepen – wordt bepaald door een kundige vakjury. Niemand minder dan Ester Leibbrand neemt daarvan de leiding. Een aantal experts die onderdeel zullen uitmaken van de jury zijn: Wendy Goudzwaard, Nathalie Rauscher, Maurice Vermunt, Ingeborg Hettinga, Yvonne Truijens en Gera de Vries. Wie er verder op de jurystoeltjes plaatsnemen maakt de organisatie in aanloop naar het evenement bekend.

De vakjury zal in alle drie de categorieën een award toekennen. In de categorie Case van het jaar maken mobility-, re-integratie-, verzuim- en loopbaancoachbureaus bovendien kans op een publieksprijs.

Nomineren

Loopbaanprofessionals kunnen zichzelf niet aanmelden voor de titel LoopbaanPro van het Jaar: collega’s, cliënten, familieleden en vrienden kunnen hen wel nomineren. Naar het Team van het jaar- en de Case van het jaar-award kunnen initiatiefnemers wél zelf een gooi doen.

Iemand nomineren of in aanmerking komen voor een award? Nomineren kan vanaf 15 september, 12.00 tot en met 15 oktober 2021, 17.00. Klik op een Award naar keuze om naar het nominatieformulier te gaan.

Ben jij er bij tijdens de LoopbaanPro Awards?

Wil jij aanwezig zijn tijdens de LoopbaanPro Awards op 9 december? Koop dan nu jouw kaarten voor LoopbaanPro Live. Voorbeelden van onderwerpen die tijdens het evenement aan bod zullen komen zijn vitaliteit, hormonale levensloop van mannen en vrouwen, rouwverwerking, miskramen en IVF trajecten. Maar denk ook aan geboortes, mantelzorg, opgroeiende kinderen in combinatie met promotie, demotie, pensionering. Meer informatie over het programma volgt.

 

Early bird
€345
Dit tarief is geldig tot en met 1 november
Normaal tarief
€395
Dit tarief is geldig tot en met 9 december

 

Word partner van de LoopbaanPro Awards

LoopbaanPro is weliswaar een nieuw platform dat dit jaar voor het eerst een eigen awardevenement organiseert, maar daarbij kan het leunen op de ervaring van zusterbedrijf Werf&. Dat platform, dat zich volledig op recruiters richt, organiseert al ruim een decennium een eigen awardevenement.

LoopbaanPro verwacht daarom op 9 december een grote groep professionals uit het werkveld te verwelkomen. Wil jij met jouw mobility-, re-integratie-, verzuim- of loopbaancoachbureau deze kans aangrijpen om meer naamsbekendheid te creëren? Sluit je dan als partner bij de LoopbaanPro Awards aan. Meerdere sponpsorships zijn bespreekbaar. Neem voor informatie contact op met LoopbaanPro-manager Marieke Wehner. Zij is bereikbaar op marieke@loopbaanpro.nl.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naam*
Toestemming*
Nieuwsbrief*