fbpx

De internationale loopbaansector strijkt deze zomer neer in Den Haag

Als het eind van juni aanbreekt, verzamelt zich in Den Haag een bont gezelschap loopbaanexperts. Dat doen ze in het kader van de 45ste editie van het IAEVG-congres, en daar wil jij natuurlijk bij zijn.

Joost de Ruiter on februari 10, 2023 Gemiddelde leestijd: 3 min
Deel dit artikel:
De internationale loopbaansector strijkt deze zomer neer in Den Haag

Toen Noloc-voorzitter Angelique Jansen eind vorig jaar met LoopbaanPro sprak, gaf ze al een tipje van de sluier: de vakvereniging voor loopbaanprofessionals zou aanstaande zomer een groots internationaal event organiseren. Daarna hoorden we een tijdje niets, maar inmiddels weten we precies waar Jansen het over had. Tussen 28 en 30 juni komt het IAEVG International Conference namelijk naar het World Forum in Den Haag. Wie anders dan Noloc gaat ervoor zorgen dat het prestigieuze event, dat vorig jaar nog in Seoul plaatsvond, in goede banen verloopt.

Over IAEVG International Conference

Voor wie niet bekend is met de IAEVG-conferentie, is het goed om te weten dat het meerdaagse congres in Den Haag zijn 45ste editie beleeft. Ook goed om te onthouden: het IAEVG, dat staat voor International Association for Educational and Vocational Guidance (mond vol), is in principe de wereldwijde belangenvereniging voor loopbaancoaches. In andere woorden: wat Noloc voor Nederland doet, doen zij voor de planeet.

Het IAEVG-congres beleeft in Den Haag zijn 44ste editie

Wanneer het Congres op 28 juni losbarst, kunnen bezoekers luisteren naar keynotes van vooraanstaande loopbaanspecialisten uit elke uithoek van de aarde. Zo komt de Australische Sally Clarke vertellen over burn-outs, praat de Brit Tristam Hooley ons bij over de relatie tussen carrièrebegeleiding en politiek, en neemt onze landgenoot Jos Akkermans ons mee in de wetenschap achter loopbaanontwikkeling. Het overkoepelde thema van het congres kunnen ontdekken? Zo niet, dan verklappen wij het gewoon: ‘Lifelong Development as a Standard’.

29 juni ook voor de Nederlandse markt

Op 29 juni, de tweede dag van het congres dus, gaan de remmen pas echt los in Den Haag. Die dag volg je namelijk niet alleen keynotes in het kader van de IAEVG-conferentie – parallel eraan vindt ook een Noloc-congres plaats! Dat betekent: veel sprekers, allemaal ook in het World Forum, die hun verhaal toespitsen op de situatie in ons eigen land. Kun je daarna weer naar internationale theorieën gaan luisteren.

Op die dag vindt parallel aan de IAEVG-conferentie een Noloc-congres plaats

Verder lezen

Benieuwd wie er precies op de IAEVG-conferentie komen spreken, en wat voor verhaal ze jou te vertellen hebben? Dan verwijzen we je graag door naar de website van het evenement. Via die link kun je desgewenst meteen tickets reserveren. Even opletten: tot 1 maart doe je dat met een Early Bird-korting, dat betekent dat je voor in totaal €595 elke dag naar binnen kunt. Ben je ook nog eens Noloc-lid? Dan zakt de prijs zelfs verder: €445 in totaal.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Vista Nova
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*