fbpx

Maak nú iemand blij met een LoopbaanPro Award-nominatie

Over twee maanden benoemt een vakjury iemand tot LoopbaanPro van het Jaar 2023. Diezelfde jury zal ook Awards vergeven aan een casus, een innovatie, en een talent. Maar voordat het zover is, kun jij kandidaten nomineren. Wat een cadeau om te geven!

Joost de Ruiter on februari 15, 2024 Gemiddelde leestijd: 3 min
Deel dit artikel:
Maak nú iemand blij met een LoopbaanPro Award-nominatie

Vandaag is het 15 februari. Het Noloc Kennisfestival vindt plaats op 15 april. En aangezien de LoopbaanPro Awards (voor de derde keer!) op dat evenement worden uitgereikt, zijn we nu nog precies twee maanden verwijderd van nieuws over wie er LoopbaanPro van het Jaar wordt. Volgt u hem nog? We hopen van wel, want voor het allemaal zover is, heeft het LoopbaanPro-publiek de kans om professionals die in aanmerking komen voor de titel zélf te nomineren.

Loopbaancoach en loopbaancasus

Voor wie een geheugensteuntje nodig heeft: LoopbaanPro reikt eens per jaar de LoopbaanPro Awards uit om vakmensen die dat verdienen in het zonnetje te zetten. Een vakkundige jury beslist wie er precies met de prijzen vandoor gaan, maar die selectie maakt het uit een namenlijst die het publiek aandraagt. Dus ben jij of ken jij iemand die de titel LoopbaanPro van het Jaar verdient? Dan kun je in dit formulier aangeven wie en waarom, en voor je het weet gaat jouw nominee (of jijzelf) straks door het leven als LoopbaanPro van het Jaar 2023.

Een jury beslist wie er met de prijzen vandoor gaan, maar die selectie maakt het uit nominaties van het publiek

Tijdens de uitreiking van de LoopbaanPro Awards vallen er echter meer mensen in de prijzen: dit jaar worden er in totaal in vier categorieën onderscheidingen vergeven. Werkte jij afgelopen jaar bijvoorbeeld aan een baanbrekende loopbaancasus, dus bijvoorbeeld aan een assessment of aan loopbaan-tech? Of ken je iemand die een dergelijk product op de markt bracht? Dan nomineer je via dit formulier een loopbaancasus voor een Award.

Nieuw: loopbaaninnovatie en loopbaantalent

De andere twee categorieën heeft u dan nog van ons tegoed – beide worden ze dit jaar voor het eerst uitgereikt. Laten we beginnen bij de Award voor Loopbaaninnovatie van het Jaar: denk daarbij aan een begeleidingstechniek die in 2023 zijn vruchten afwierp, terwijl hij daarvoor niet had bestaan. Via deze link vind je het formulier om zo’n innovatie te nomineren voor een Award.

De Awards voor loopbaaninnovatie en -talent worden dit jaar voor het eerst uitgereikt

Ben je nieuw in het loopbaanvak, maar zette je in 2023 wél je eerste stappen in het veld? Dan kun je via dit formulier een nominatie inzenden voor Loopbaantalent van het Jaar. Ervaren vakmensen kunnen via het formulier natuurlijk ook hun protegé in de schijnwerpers zetten.

Iets of iemand nomineren?

Hieronder vind je de nominatieformulieren voor de LoopbaanPro Awards nog eens overzichtelijk op een rijtje. Een nominatie insturen kan tot 5 maart aanstaande. Op deze pagina lees je meer over de Awards, en vind je de algemene voorwaarden. Op deze pagina lees je meer over het Noloc Kennisfestival – het evenement waarop de LoopbaanPro Awards worden uitgereikt.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Timetohire
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*