fbpx

De LoopbaanPro Awards worden dit jaar op het Noloc Kennisfestival uitgereikt

15 april 2024 kan in de agenda! Op die dag vindt namelijk het Noloc Kennisfestival plaats. Een beter moment om voor de derde keer de LoopbaanPro Awards uit te reiken konden we ons niet wensen.

Joost de Ruiter on november 29, 2023 Gemiddelde leestijd: 3 min
Deel dit artikel:
De LoopbaanPro Awards worden dit jaar op het Noloc Kennisfestival uitgereikt

December staat voor de deur, en dus is het hoog tijd voor lijstjes. Want wat was nu eigenlijk het beste boek van 2023? En wie maakte de beste film? Veel belangrijker nog: wie was de LoopbaanPro van het jaar? Speculeren mag nu alvast, maar pas op 15 april volgt uitsluitsel. Tijdens het Noloc Kennisfestival worden de LoopbaanPro Awards namelijk voor de derde keer in haar historie uitgereikt.

LoopbaanPro Awards

15 april is natuurlijk een andere datum dan eerder op deze website werd vermeld: in de zomer kondigden we nog aan dat de Awards eind december vergeven zouden worden. Organisatorisch bleek dat helaas niet haalbaar, maar LoopbaanPro is blij dat er met het moment in de lente nu alsnog een gelegenheid is gevonden om, via de prijsuitreiking, de loopbaansector in het zonnetje te zetten. En dat voor de derde keer op rij!

LoopbaanPro is blij dat er nu alsnog een moment is gevonden om de loopbaansector in het zonnetje te zetten

Wanneer in april een vakjury onder leiding van Ester Leibbrand de loopbaanonderscheidingen uitdeelt, zal in ieder geval één prijs een nieuwe zijn: de LoopbaanPro Talent Award. Dat zilverwerk zal gaan naar – je raadt het wellicht al – een loopbaanprofessional die nieuw is in het vak, en toch al bijzondere dingen laat zien. Verder zal vanzelfsprekend de prijs voor een individuele loopbaanprofessional – de LoopbaanPro van het Jaar Award – terugkeren. Over categorieën als Loopbaanteam van het Jaar, Loopbaancase van het Jaar en Loopbaan-innovatie van het Jaar wordt op een later moment een beslissing genomen. Ook over het nominatieproces volgt later meer.

Debbie Lux ontvangt in 2022 de LoopbaanPro van het Jaar Award uit haden van Esther Leibbrand

Noloc Kennisfestival

Waar we al wél meer weten, en waar je in de intro zelfs al over kon lezen, is de locatie waarop de derde editie van de LoopbaanPro Awards zal worden uitgereikt. Dat gaat namelijk gebeuren tijdens het Noloc Kennisfestival, dat – we zeggen het nog maar eens – voor 15 april aanstaande op de planning staat. 

Op het Kennisfestival maken professionals natuurlijk meer mee dan alleen de uitreiking van de LoopbaanPro Awards

Professionals die op 15 april aanwezig zijn op het Kennisfestival, maken natuurlijk veel meer mee dan alleen de uitreiking van de LoopbaanPro Awards. Het evenement, dat in het teken van ‘Een Leven Lang Loopbaanontwikkeling’ gaat staan, belooft verdiepende, leerzame en inspirerende colleges en workshops te bieden. En alhoewel loopbaanprofessionals en jobcoaches de doelgroep van de dag zijn, zijn ook studenten en andere geïnteresseerden welkom. Hoe dan ook: een beter moment om vakgenoten te spreken gaat zich in 2024 niet nog eens voordoen.

Meer lezen?

Wil je de uitreiking van de derde editie van de LoopbaanPro Awards niet missen, en dus meer weten over het Noloc Kennisfestival? Dan kun je via deze link op de website van het Noloc alvast meer lezen. Verder is het voor nu zaak om even geduld te hebben: meer over zowel de LoopbaanPro Awards-uitreiking als het Noloc Kennisfestival volgt spoedig. Hou de website van LoopbaanPro én die van Noloc voorlopig kortom goed in de gaten!

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Timetohire
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*