fbpx

Krystyna Rudziewicz en VRanderkamer in de prijzen bij uitreiking LoopbaanPro Awards

De een ontving een Award in de categorie LoopbaanPro van het Jaar, terwijl de ander er met een Award in de gloednieuwe innovatie-categorie vandoor ging.

Joost de Ruiter on april 18, 2024 Gemiddelde leestijd: 3 min
Deel dit artikel:
Krystyna Rudziewicz en VRanderkamer in de prijzen bij uitreiking LoopbaanPro Awards

Gisteren besteedden we aandacht aan Aaltje Vincent, die afgelopen maandag bij de uitreiking van de LoopbaanPro Awards een bijzondere oeuvreprijs kreeg. Maar Vincent was niet de enige die er tijdens de prijsuitreiking op het Noloc Kennisfestival met eremetaal vandoor ging. Ook Krystyna Rudziewics en de VRanderkamer mochten een LoopbaanPro Award mee naar huis nemen.

Derde LoopbaanPro van het Jaar

Laten we beginnen bij Rudziewics: zij sleepte de LoopbaanPro van het Jaar Award in de wacht. Met die winst treedt ze in de voetsporen van Birgit Vandermeulen (2022) en Debby Lux (2023). De jury was onder de indruk van de manier waarop de kersverse prijswinnaar mensen uit haar doelgroep (we hebben het dan over Polen, Russen, Tsjechen en Slowaken) weet te reïntegreren op de Nederlandse arbeidsmarkt. En kijken we naar de cijfers? Dan kunnen we lastig om het jury-oordeel heen. Elk project dat Rudziewics aangrijpt resulteert in minstens 90% aan succesvolle plaatsingen.

Elk project dat Rudziewics aangrijpt resulteert in minstens 90% aan succesvolle plaatsingen

Het had trouwens niet veel gescheeld of Rudziewics had de prijsuitreiking zelf gemist. Op de ochtend van het evenement meldde ze zich namelijk nog ziek bij de jury. Met een telefoontje wist laatstgenoemde de uiteindelijke Award-winnaar te overtuigen om ondanks een kwakkelende gezondheid toch naar Zwolle af te reizen. Daar stond ze enkele uren later geheel verrast (en met een traantje in haar ogen) met een LoopbaanPro Award in haar hand.

Dirkse en Mooijekind (VRanderkamer) met hun LoopbaanPro Award

Innovatie Award

Ook met een LoopbaanPro Award in de hand, werden even later Angela Talen, Sasja Dirkse en Ingrid Mooijekind aangetroffen. Hun project, de VRanderkamer, werd onderscheiden met een LoopbaanPro Innovatie Award, die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt.

VRanderkamer won vanwege een vernieuwende, inspirerende en wetenschappelijke onderbouwing

VRanderkamer is een coachingsmethodiek die gebruik maakt van virtual reality: Talen, Dirkse en Mooijekind stampten hem zo’n 3,5 jaar geleden (en in het midden van een pandemie) uit de grond. De jury gaf aan onder de indruk te zijn van het project, vanwege diens vernieuwende, inspirerende en wetenschappelijke onderbouwing.

Verder lezen?

Benieuwd naar een uitgebreid verslag van de uitreiking van de derde editie van de LoopbaanPro Awards? Dat lees je hier op Werf& – hoofdredacteur Peter Boerman was er afgelopen maandag bij aanwezig op het Noloc Kennisfestival. Meer lezen over de andere prijswinnaar? Dan ontdek je in dit artikel waarom Aaltje Vincent een oeuvreprijs van de jury kreeg.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Timetohire
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*