fbpx

Europese loopbaankennis komt deze herfst naar Deventer

De NICE Academy strijkt in september neer in Nederland om via een blik op het verleden naar de toekomst van loopbaanbegeleiding te kijken. Zelf iets betekenen tijdens het evenement is mogelijk.

Joost de Ruiter on april 24, 2024 Gemiddelde leestijd: 3 min
Deel dit artikel:
Europese loopbaankennis komt deze herfst naar Deventer

Normaalgesproken moet je ervoor naar Londen, Parijs of Wenen, maar dit jaar komt Europese loopbaankennis en -kunde lekker dicht in de buurt. Wat wil het geval? Tussen 18 en 21 september strijkt de NICE Academy, een kennisfestival van de NICE Foundation, namelijk neer in Deventer. Niet bekend met de Nice Academy? Weet dan dat het een netwerk van Europese scholen en universiteiten betreft, dat zich bezighoudt op het gebied van mens, arbeid en talent.

Bijzonder en niet te academisch

Het festival dat in de herfst naar Overijssel komt, is er niet zomaar een. We hebben het namelijk over de tiende editie van de NICE Acedemy, en dus worden kosten noch moeite gespaard om er een zo bijzonder mogelijk evenement van te maken. Hoe dat er allemaal precies gaat uitzien moet nog blijken – september is tenslotte nog een poos van ons verwijderd – maar wat wel duidelijk is, is dat er een blik op de geschiedenis geworpen wordt om aan de hand daarvan vooruit te kijken.

Het gaat om de tiende editie van de NICE Acedemy

De organisatie meldt verder dat men zijn best gaat doen om het gebeuren niet te academisch te maken. We mogen dus rekening houden met keynotes en workshops die lekker dicht bij de praktijk blijven, en waar loopbaanbegeleiders in het publiek meteen iets aan hebben.

Programma beïnvloeden

Om zeker te weten dat het programma niet doordrenkt raakt van de theorie, kun je je aanmelden om zelf een duit in het zakje te doen. De organisatie van de NICE Academy zoekt namelijk nog naar professionals die een bijdrage willen leveren in de vorm van een workshop, een discussie of een andere vorm. Informatie inwinnen over hoe je een voorstel kunt indienen? Dat kan hier, via de website van de NICE Foundation.

De organisatie van de NICE Academy zoekt nog naar professionals die een bijdrage willen leveren

Helemaal overtuigd en wil je in september van de partij zijn in Deventer? Dan kun je nu al early bird-tickets aanschaffen. Dat doe je via deze link.

Verder lezen?

Voordat je tickets aanschaft eerst wat lezen over de NICE Academy? Dan is het blog van de organisatie een goede plek om te beginnen. Dat vind je via deze link.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Timetohire
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*