fbpx

In deze (deels nieuwe) categorieën kun je dit jaar een LoopbaanPro Award winnen

De opvallendste verandering ten opzichte van 2022? De prijs voor Loopbaanteam van het Jaar gaat de ijskast in, terwijl de categorie Loopbaaninnovatie van het Jaar zijn debuut maakt.

Joost de Ruiter on september 07, 2023 Gemiddelde leestijd: 3 min
Deel dit artikel:
In deze (deels nieuwe) categorieën kun je dit jaar een LoopbaanPro Award winnen

Wanneer deze winter de derde editie van de LoopbaanPro Awards plaatsvindt, worden er traditiegetrouw in drie categorieën prijzen vergeven. Net als tijdens afgelopen twee edities zal de beste loopbaanprofessional ervandoor gaan met de LoopbaanPro van het Jaar Award, en krijgt de beste loopbaancasus de Case van het Jaar-onderscheiding. Tot zover niets nieuws. Wat wel gaat veranderen, is de prijs voor Team van het Jaar. Sterker nog: die categorie wordt helemaal geschrapt. In plaats ervan gaat de jury dit keer een prijs voor een bijzondere Loopbaaninnovatie toekennen.

Loopbaaninnovatie in het zonnetje

Bij het besluit om de categorie-wissel te plegen, gaat de jury niet over een nachts ijs – uit de bekendmaking van het nieuws blijkt dat het de toevoeging van de nieuwe categorie erg belangrijk vindt. “Het loopbaanvak staat niet stil, en er wordt veel ontwikkeld om de sector vooruit te brengen”, schrijft de jury. Met de categorie hoopt men die ontwikkelingen in het zonnetje te zetten. 

“Het loopbaanvak staat niet stil, en er wordt veel ontwikkeld om de sector vooruit te brengen”

Het feit dat de categorie Loopbaancase van het Jaar tijdens afgelopen edities soms wat dicht tegen de Loopbaanteam van het Jaar-categorie aanschuurde, zal ook bij de jury-beslissing hebben meegespeeld.

Stukje innovatie

Ook aantal belangrijke data bekend

Nu we het toch over de LoopbaanPro Awards hebben: pak je agenda er even bij! We kunnen, tegelijkertijd met de nieuwe categorie, namelijk ook het een en ander over de tijdlijn in aanloop naar de uitreiking van de felbegeerde prijs bekendmaken. Zo gaat de inschrijving – dus de periode waarin je jouw Coach, Case of Innovatie van het Jaar voor een prijs kunt voordragen – op 25 september open.

De inschrijving gaat op 25 september open

Belangstellende potentiële prijswinnaars moeten er vervolgens snel bij zijn, want op 6 november sluit de inschrijving alweer. Vertegenwoordigers van inzendingen die de jury interessant vindt – dat zullen er drie per categorie zijn – worden daarna in de week van 13 november uitgenodigd om hun inbreng te pitchen. Dat de prijsuitreiking uiteindelijk op 14 december gaat plaatsvinden, wisten we natuurlijk al.

Verder lezen?

Wil jij eind dit jaar een gooi doen naar een LoopbaanPro Award? Dan blijf je via deze website op de hoogte: zodra de inschrijving opengaat, delen we hier een link. Eerst nog even de smaak te pakken krijgen, voor je besluit om mee te doen? Dan lees je hier het sfeerverslag van de Awarduitreiking van 2022. Zo’n evenement wil je dit jaar toch niet missen?

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Vista Nova
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*