fbpx

Voor in de agenda: LoopbaanPro Awards worden dit jaar op 14 december uitgereikt

Tijdens de derde editie van de LoopbaanPro Awards krijgt de loopbaansector dit jaar opnieuw het podium dat het verdient. Professionals, teams en cases die uitzonderlijk werk hebben verricht, worden tijdens een spetterende award-ceremonie in het zonnetje gezet.

 

Joost de Ruiter on juli 04, 2023 Gemiddelde leestijd: 3 min
Deel dit artikel:
Voor in de agenda: LoopbaanPro Awards worden dit jaar op 14 december uitgereikt

De LoopbaanPro Awards – wat waren de prijsuitreikingen de afgelopen twee jaar telkens een succes. Wanneer het buiten lekker koud werd, en de laatste maand van het jaar ons tot reflectie aanspoorde, reikten we bij LoopbaanPro die felbegeerde prijzen uit. Professionals, teams en cases die in de sector iets bijzonders hadden gedaan, werden daarbij natuurlijk in de schijnwerpers gezet. Maar misschien nog wel veel belangrijker: met hen kwam ook de hele loopbaansector in de spotlight terecht. Dit jaar zal dat, dit keer op 14 december, niet anders zijn. Want opnieuw organiseren we de LoopbaanPro Awards.

Alvast in je agenda

Over hoe de awardshow er dit jaar uit gaat zien, kunnen we nu nog niet al te veel uit de doeken doen. Dat hoeft ook nog niet – het duurt immers nog zes maanden voor het zover is. Op dit moment is alleen belangrijk dat je de datum – 14 december, we noemen hem nog maar eens – in je agenda schrijft. 

Het duurt nog zes maanden voor het zover is

En ben of ken je een loopbaanprofessional die een award verdient? Dan kun je alvast gaan nadenken over je pitch voor de LoopbaanPro Awards-jury. Datzelfde geldt natuurlijk voor je als je deel uitmaakt van een loopbaanteam dat iets bijzonders doet, of een loopbaancase hebt die dit jaar zoden aan de dijk zet.

Debby Lux ontvangt de LoopbaanPro van het Jaar 2022-Award uit de handen van haar voorganger Birgit Vandermeuelen

Spotlight is nodig

Tot slot is het belangrijk om nog even stil te staan bij de noodzaak van de LoopbaanPro Awards. Want waarom verdient het werkveld ook alweer de aandacht die komt kijken bij het organiseren van een evenement als deze? Nou, omdat de loopbaansector de spin is in het web van onze arbeidsmarkt! Hier wordt ervoor gezorgd dat iedereen met plezier naar z’n werk gaat. De impact daarvan is zo groot dat hij zich lastig in woorden laat uitdrukken. Die impact wordt niet alleen gevoeld door mensen die loopbaanbegeleiding krijgen, maar ook in de levens in hun omgeving. Immers: als zij fluitend naar kantoor gaan, zijn ze ook een stuk gezelliger wanneer ze eenmaal thuis zijn.

De impact van de loopbaansector is zo groot dat hij zich lastig in woorden laat uitdrukken

De sector is bovendien van levensbelang voor de maatschappij. Om prangende kwesties aan te pakken, bijvoorbeeld op het gebied van A.I. en verduurzaming, hebben we op korte termijn namelijk mensen nodig met skills die nu nog nauwelijks bestaan. Wie beter dan loopbaanprofessionals om mensen met talent en passie voor die nieuwe taken te identificeren, en zo het voortouw te nemen in de broodnodige re-skilling op de arbeidsmarkt?

Verder lezen

Zoals gezegd: op dit moment kunnen we niet veel meer kwijt over de LoopbaanPro Awards, dan dat ze (pas) op 14 december worden uitgereikt. Toch alvast in de stemming komen? Lees dan hier het verslag van de awardshow van afgelopen jaar, dat tegelijkertijd plaatsvond met LoopbaanPro Live – ons evenement voor en door de loopbaansector.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Timetohire
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*