fbpx

Aanvraagtijdvak subsidieregeling NLLD-S vanochtend geopend

Subsidie aanvragen om je cliënt een betere arbeidsmarktkans te geven? Als je technisch gezien een opleider bent, kan dat deze week. Het aanvraagtijdvak van de subsidieregeling NLLD-S is sinds vanochtend geopend.

Joost de Ruiter on september 01, 2021 Gemiddelde leestijd: 1 min
Deel dit artikel:
Aanvraagtijdvak subsidieregeling NLLD-S vanochtend geopend

Vanochtend, we hebben het dan over 1 september 2021 om 9 uur, is het derde aanvraagstijdvak voor de Tijdelijke subsidieregeling NLLD-S opengegaan. Klik je hier? Dan kun je meteen een subsidieaanvraag invullen. Wil je daar een beetje hulp bij? Dan kun je hier terecht voor een voorbeeldformulier. Dat alles lezen we in een nieuwsbericht op overheidswebsite uitvoerenvanbeleidszw.nl.

NL Leert Door met inzet van Scholing

Met de regeling, die voluit NL Leert Door met inzet van Scholing heet, kunnen opleiders subsidie aanvragen voor het verder ontwikkelen van kennis en vaardigheden van hun deelnemers. In andere woorden: voldoet jouw loopbaancoachingspraktijk aan de voorwaarden voor een opleider of opleiderscollectief, bijvoorbeeld omdat je cursussen geeft? Dan kun jij ook een beroep doen op de subsidie.

Voldoet jouw loopbaancoachingspraktijk aan de voorwaarden voor een opleider? Dan kun je de subsidie krijgen

Met de subsidie vergroot je de baankansen van jouw kandidaten kosteloos door middel van online scholingstrajecten. Kandidaten die aan zo’n scholingstraject deelnemen leren een vaardigheid waar het hen op dit moment nog aan ontbreekt, maar die ze wel nodig hebben om een goede kans te maken op een baan. Kandidaten die een vaardigheid in de basis al wel beheersen maar hem graag verder ontwikkelen, komen vanzelfsprekend ook in aanmerking voor de scholingstrajecten.

Vlug weer dicht

De hoogte van de subsidie die je kunt ontvangen bedraagt de som van het aantal begrote scholingstrajecten maal het subsidiebedrag per deelnemer.

Wil jij er een beroep op doen? Dan moet je wel vlug zijn

Wil jij er een beroep op doen? Dan moet je wel vlug zijn. Het huidige aanvraagtijdvak gaat op 8 september om 17 uur weer dicht.

Verder lezen

De subsidieregeling, waarover je hier meer informatie vindt, werd opengesteld door Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Vista Nova
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*