fbpx

Voor in je agenda: NOLOC organiseert in september de Week van de Loopbaan

Tijdens de Week van de Loopbaan, die van 13 tot 17 september plaatsvindt, bieden NOLOC-begeleiders vrijblijvend loopbaanadvies aan werkers, werkzoekers en organisaties.

Joost de Ruiter on april 29, 2021 Gemiddelde leestijd: 3 min
Deel dit artikel:
Voor in je agenda: NOLOC organiseert in september de Week van de Loopbaan

Beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches NOLOC organiseert van 13 tot 17 september de Week van de Loopbaan. Dat lijkt nog ver weg, maar het kan geen kwaad om de data alvast in je agenda te omcirkelen. Want als de editie van dit jaar enigszins op die van vorig jaar gaat lijken, mag je hem eigenlijk niet missen.

De editie van vorig jaar was een succes

Aan de Week van de Loopbaan van 2020 deden ruim 500 loopbaanprofessionals mee. Zij zaten de hele week klaar voor online spreekuren met werkenden, werkzoekers en organisaties. De themaweek werd zo succesvol omdat we op dat moment nog maar net door het coronavirus waren overvallen. Dat riep bij veel mensen vragen over loopbaankwesties op.

Aan de Week van de Loopbaan van 2020 deden ruim 500 loopbaanprofessionals mee

De inhoud van de Week van de Loopbaan zal dit jaar – nu we ons langzaam maar zeker uit de crisis bewegen – anders zijn. Aan de vorm wordt echter niet veel gesleuteld. Ook dit jaar zullen de activiteiten grotendeels online worden aangeboden. En werkers, werkzoekenden en organisaties kunnen nog steeds vrijblijvend loopbaanadvies inwinnen.

Het doel is duidelijk

Het doel van de Week van de Loopbaan is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met loopbaanbegeleiding. Daarom zet het NOLOC tijdens de themaweek vooral in op het hulp bieden aan werkgevers. Via hen bereik je immers in een klap een grote groep professionals.

Het doel van de Week van de Loopbaan is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met loopbaanbegeleiding

Aanmelden

Alle deelnemende loopbaancoaches worden door het NOLOC gefaciliteerd met een digitale toolkit. Vanaf eind april kan je je op hun website aanmelden. Hier lees je meer informatie over de Week van de Loopbaan, op de website van het NOLOC zelf.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Timetohire
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*