fbpx

Sollicitatiedokter pakt opnieuw uit met Nationale Sollicitatiedag

Werkzoekersplatform Sollicitatiedokter organiseert op 20 en 22 april De Nationale Sollicitatiedag. Tijdens dit online evenement kunnen werkzoekers gratis sollicitatiewebinars van loopbaanexperts volgen. “Daarmee geven ze hun baankansen een enorme boost,” belooft het platform.

Joost de Ruiter on april 15, 2021 Gemiddelde leestijd: 2 min
Deel dit artikel:
Sollicitatiedokter pakt opnieuw uit met Nationale Sollicitatiedag

Het is niet de eerste keer dat Sollicitatiedokter De Nationale Sollicitatiedag uitroept. Vorig jaar stond het evenement namelijk ook op de rol. Duizenden baanzoekers kwamen er destijds op af, veel van hen vonden kort erna nieuw werk.

Dubbel zoveel pret

“Dit jaar gaat de Nationale Sollicitatiedag opnieuw succesverhalen schrijven en banen opleveren”, vertelt Sollicitatiedokter-manager Marieke Wehner. “Het enige verschil? Dit jaar hebben we dubbel zoveel pret! In 2021 staat er namelijk niet één dag, maar staan er twee dagen vol gratis sollicitatiewebinars gepland. Op 20 en 22 april kunnen werkzoekers bij ons terecht.”

“In 2021 staat er namelijk niet één, maar twee dagen vol gratis sollicitatiewebinars gepland”

Tijdens De Nationale Sollicitatiedag volgen werkzoekers onder andere webinars over zelfvertrouwen, een succesvolle carrièreswitch en solliciteren als 50-plusser. Natuurlijk komen ook traditionele sollicitatieonderwerpen als het cv, de sollicitatiebrief en het kennismakingsgesprek aan bod.

Iedereen is welkom

Sollicitatiedokter belooft dat werkzoekers die op De Nationale Sollicitatiedag afkomen na afloop betere sollicitanten zijn. “Bij hun volgende gesprek staan ze zelfverzekerd in hun schoenen”, benadrukt Wehner.

Ze voegt eraan toe dat er voor de webinars geen instapniveau nodig is. “Zowel beginnend werkzoekers als mensen die al een poosje bezig zijn, kunnen vanwege ons diverse webinaraanbod op 20 en 22 april hun hart ophalen.”

“Bij hun volgende gesprek staan ze zelfverzekerd in hun schoenen”

De Grote Sollicitatiechallenge

Sollicitatiedokter organiseert De Nationale Sollicitatiedag slechts enkelen weken nadat zijn andere evenement, De Grote Sollicitatiechallenge, ten einde kwam. Tijdens dit evenement kregen werkzoekers bijna iedere werkdag ‘s ochtends een gratis sollicitatiewebinar aangeboden. Na die webinars kregen ze een uitdaging in de vorm van een opdracht mee. Om 4 uur werd die opdracht door de webinarhost besproken.

“We zijn ontzettend blij met dat concept, en hoe het evenement is verlopen,” vertelt Wehner daarover. “We kunnen alleen maar hopen dat De Nationale Sollicitatiedag van 2021 net zo succesvol verloopt.”

Inschrijven

Geïnteresseerde werkzoekers kunnen zich via deze link aanmelden voor de verschillende webinars tijdens De Nationale Sollicitatiedag.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Timetohire
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*