fbpx

Na de corona-persconferentie weten we het zeker: LoopbaanPro Live gaat door

Gisteravond maakte het demissionair kabinet bij monde van Rutte en De Jonge nieuwe coronamaatregelen bekend. Die maatregelen staan LoopbaanPro Live, het evenement dat we op 9 december in Amersfoort organiseren, niet in de weg.

Joost de Ruiter on november 03, 2021 Gemiddelde leestijd: 3 min
Deel dit artikel:
Na de corona-persconferentie weten we het zeker: LoopbaanPro Live gaat door

In openbare ruimtes moeten we weer mondkapjes dragen. Daarnaast moeten we meer gaan thuiswerken en hebben we bovendien straks op veel plekken een QR-code nodig om toegang te krijgen. Dat zijn de belangrijkste maatregelen om nieuwe coronabesmettingen tegen te gaan, het demissionair kabinet kondigde ze gisteravond tijdens een persconferentie af.

Wij gaan door

Natuurlijk zijn die maatregelen vervelend. Toch haalden we bij LoopbaanPro opgelucht adem na de bekendmaking ervan. Het betekent namelijk dat LoopbaanPro Live gegarandeerd door kan gaan – ook op onze fysieke locatie in Amersfoort.

Over hoe LoopbaanPro Live zich precies aan de coronamaatregelen zal schikken, hakken we op een later moment knopen door. We hebben het dan bijvoorbeeld over het gebruik van mondkapjes en QR-codes. Veel zal daarbij ook afhangen van kabinetspersconferenties die nog komen gaan.

 LoopbaanPro Live houdt zich aan de maatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM

LoopbaanPro Live volgt alle maatregelen met betrekking tot het coronaprotocol op de voet en past zich hierin aan. Voor nu betekent dit dat je met een geldig QR-bewijs deel mag nemen aan het event in Amersfoort.

Over LoopbaanPro Live

Omcirkel jij, nu aan alle onzekerheid een eind is, 9 december met een rode stift in je agenda? Dan ontdek je tijdens LoopbaanPro Live alles over de levensloopbaan – daarmee bedoelen gebeurtenissen in het privédomein die je employability beïnvloeden.

Tijdens het evenement doen zo’n tien sprekers met uiteenlopende expertisen een duit in het zakje. Zo komt Lianne Toebes, hr-manager bij supermarktketen Lidl, uitleggen hoe zij werknemers ruimte geeft bij het omgaan met privézaken – in tijden van intens geluk, maar ook in tijden van rouw.

Tijdens het evenement doen zo’n tien sprekers met uiteenlopende expertisen een duit in het zakje

Over rouw gesproken: ervaringsdeskundige Marrit van Exel, tevens auteur en spreker over het onderwerp, komt vertellen hoe je als werkgever het best omgaat met rouwende werknemers.

Een positieve noot komt van futuroloog Peter van der Wel. Namens LoopbaanPro Live-partner LDC vertelt hij over de zonnige zijde van de toekomst.

LoopbaanPro Awards

Een extra bonus tijdens LoopbaanPro Live? Onze vakkundige jury, onder leiding van NOLOC-voorzitter Ester Leibbrand, maakt bekend wie er naar huis gaan met de LoopbaanPro Awards. Die vallen in drie categorieën te winnen.

Tickets en info

Ben jij net zo enthousiast over ons evenement als wij? Via deze link boek je vandaag nog je tickets voor LoopbaanPro Live. Liever eerst meer informatie over het event, het programma en de sprekers? Klik dan hier!

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Timetohire
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*