fbpx

Gratis scholingsaanbod NL Leert Door geüpdate

Het gratis scholingsaanbod dat onderdeel uitmaakt van het NL Leert Door-programma is deze maand geüpdate. Werkzoekers kunnen zich nu inschrijven voor nieuwe opleidingen en cursussen.

Joost de Ruiter on februari 23, 2021 Gemiddelde leestijd: 1 min
Deel dit artikel:
Gratis scholingsaanbod NL Leert Door geüpdate

Het scholingsprogramma in kwestie bestaat al sinds december 2020. Het kreeg de naam ‘Vind Je Update’ mee. De bedoeling is dat werkzoekers zich via ‘Vind Je Update’ gratis kunnen ontwikkelen. Die ontwikkeling is voor een brede interpretatie vatbaar: je kan je via ‘Vind Je Update’ bijvoorbeeld volledig laten omscholen of een simpele softwarecursus volgen. Alles wat daartussenin ligt, is ook mogelijk.

Grotere kans, gratis

Door gebruik te maken van het gratis scholingsaanbod vergroten werkzoekers hun kansen op het snel vinden van een nieuwe baan.

Aanbieders van de cursus krijgen het lesgeld van de overheid vergoed. De opleider draait zelf op voor de administratiekosten. Daardoor hoeven cursisten nooit de portemonnee te trekken.

Volle cursussen verwijderd

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, dat verantwoordelijk is voor het gratis scholingsaanbod, heeft het aanbod niet alleen uitgebreid. Begin februari werd ook beloofd dat cursussen die vol zitten uit het systeem worden verwijderen. Op die manier is het voor gebruikers makkelijker om in het scholingsaanbod te zoeken.

Schermopname van het ‘Vind Je Update’-platform

Meer lezen

Benieuwd welke (om)scholingsmogelijkheden ‘Vind Je Update’ jouw klanten kunnen bieden? Bekijk dan hier het volledige aanbod.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Timetohire
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*