fbpx

Dit moet je weten over de IAEVG- en Noloc-congressen van dit weekend

Het IAEVG-congres staat nu echt voor de deur, en hetzelfde geldt voor het Noloc-congres. Reden voor ons om nog één keer naar het programma te kijken, en je te vertellen over een app die je dit weekend goed kunt gebruiken.

Joost de Ruiter on juni 27, 2023 Gemiddelde leestijd: 3 min
Deel dit artikel:
Dit moet je weten over de IAEVG- en Noloc-congressen van dit weekend

Morgen is het zo ver: dan begint in Den Haag de 44ste editie van het IAEVG-congres. Daarvoor strijkt de internationale loopbaansector voor een weekend neer in de Hofstad: in de drie dagen die volgen beleef je live keynotes van experts uit het vakgebied van over de hele wereld. Bovendien biedt het congres de mogelijkheid om bij te praten en kennis te maken met collega’s die dezelfde dingen belangrijk vinden als jij. Op 29 juni – dus in het midden van het weekend – valt er nóg meer te beleven. Dat vindt, parallel aan het IAEVG-congres, ook het congres van beroepsvereniging Noloc plaats.

Inspirerende sprekers

Beide congressen zijn doordrenkt van inspiratie en expertise – dat zie je meteen als je naar hun programma’s kijkt. Zo komt onze landgenoot Marinka Kuipers morgenochtend op het IAEVG-congres vertellen over een leven lang leren. Een Oostenrijks-Lets duo bestaande uit Eva Baloch-Kaloianov en Ilze Jansone snijdt even later hetzelfde onderwerp aan, maar staat erbij stil in een Europees beleid-context. Op vrijdag staan de schijnwerpers op de Vlaamse Steven Dhondt – hij vertelt over het gebruik van tech in loopbaanbegeleiding. Over alle andere fascinerende sprekers, panels en symposia hebben we het dan nog niet eens gehad.

Beide congressen zijn doordrenkt van inspiratie en expertise, dat zie je meteen als je naar hun programma’s kijkt

Kijken we naar het programma van het Noloc-congres? Dan zien we opnieuw een boel interessants – én koninklijk bezoek. Wat wil het geval? Princes Laurentien van Oranje-Nassau komt in de middag een lezing geven over laaggeletterheid! Iets anders om naar uit te kijken: in een interview met Noloc-kennisprofessionals Jan Woldendorp en Jouke Post zal Tristam Hooley ingaan op de sociale ongelijkheid van zelfsturing in loopbanen.

Een app maakt het nog makkelijker

Ben je dit weekend aanwezig bij een van de twee congressen – óf misschien wel allebei? Dan wil je natuurlijk precies weten wanneer je welke keynote kunt volgen, en aan welke panels en symposia je kunt deelnemen. Om er zeker van te zijn dat je niets mist, kun je op de site van het IAEVG hun programma raadplegen; via deze link vind je het programma van het Noloc-congres. 

Via een app die Noloc speciaal voor de gelegenheid heeft gelanceerd, heb je toegang tot een persoonlijk programma

Via een app die Noloc speciaal voor de gelegenheid heeft gelanceerd, heb je bovendien toegang tot een persoonlijk programma. Extra mooi aan de app? Als je tijdens het congres iemand tegenkomt  met wie je contact wilt houden, hoef je in zijn of haar bijzijn alleen maar even met je mobiel te schudden – jullie wisselen zo automatisch contactgegevens uit. Iedereen die zich voor het congres heeft aangemeld heeft een mail ontvangen om de app te downloaden. Onverhoopt de mail niet gekregen? Neem dan contact op met info@noloc.nl.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Timetohire
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*