fbpx

Deze mensen, teams en cases zijn genomineerd voor de LoopbaanPro Awards

Vorige week vrijdag sloot het nominatieproces – nu is de jury er ook uit. Maak kennis met de drie coaches, teams en cases die kans maken op een LoopbaanPro Award.

 

Joost de Ruiter on oktober 21, 2021 Gemiddelde leestijd: 3 min
Deel dit artikel:
Deze mensen, teams en cases zijn genomineerd voor de LoopbaanPro Awards

De kogel is door de kerk, we hebben witte rook en zo zijn er nog wel wat clichés. We willen er maar mee zeggen: de vakjury onder leiding van NOLOC-voorzitter Ester Leibbrand heeft bepaald wie er op 9 december kans maken op een LoopbaanPro Award.

Aanloopje

Om wie het precies gaat, heb je al op ons LinkedIn-kanaal kunnen lezen. Daarom durven we nu een tekstueel aanloopje te nemen, voor we verklappen om welke coaches, teams en cases het gaat.

Dat aanloopje is nodig ook. Allereerst om iedereen die de afgelopen weken iets of iemand voor de Awards heeft genomineerd, hartelijk te bedanken. Bij LoopbaanPro hopen we met de Awards bij te dragen aan de volwassenwording van het vak. Lezers die meededen aan het nominatieproces hielpen ons daar op hun beurt bij – daarvoor zijn we ze erkentelijk.

De procedure

We nemen dit aanloopje ook om even bij de procedure die volgt stil te staan. De jury, die dus voor alle drie categorieën drie kanshebbers heeft geselecteerd, gaat tussen nu en 9 december met die kanshebbers in gesprek. De coach, het team en de case die de jury het best weet te overtuigen, gaat tijdens het LoopbaanPro Live event van 9 december met een Award naar huis.

Ze zijn die dag trouwens niet de enigen die in de prijzen vallen. In de categorie ‘Case van het jaar’ wordt namelijk ook een publieksprijs uitgereikt,  jij kunt nu stemmen op jouw favoriete loopbaancase via hier.

Tot zover de formaliteiten. Hieronder zie je wie de jury heeft genomineerd.

Coach van het jaar

Loopbaanteam van het jaar

Case van het jaar

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Vista Nova
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*