fbpx

Voorzitter Noloc kondigt vertrek aan per september 2024

Angelique Jansen, de huidige voorzitter van Noloc, kondigt afgelopen week aan dat zij per 1 september 2024 haar functie neerlegt. Jansen gaat zich richten op nieuwe uitdagingen, waardoor zij niet langer de gewenste aandacht kan geven aan haar rol bij de grootste beroepsvereniging voor loopbaanspecialisten. Het bestuur neemt gezamenlijk de verantwoordelijkheden over. Jansen blijft betrokken als actief lid van de vereniging.

Maike van Eldert on juni 28, 2024 Gemiddelde leestijd: 3 min
Deel dit artikel:
Voorzitter Noloc kondigt vertrek aan per september 2024

Jansen laat weten dat zij in de zomermaanden haar taken overdraagt. Deze beslissing komt voort uit een combinatie van persoonlijke overwegingen en ontwikkelingen binnen haar professionele carrière. Terugkijkend op haar periode als voorzitter, spreekt Jansen van een plezierige en waardevolle ervaring. “Ik heb er alle vertrouwen in dat Noloc een mooie toekomst tegemoet gaat,” aldus Jansen.

Over Noloc

Noloc is de toonaangevende beroepsvereniging voor loopbaanspecialisten en de autoriteit op het gebied van loopbaanbegeleiding- en ontwikkeling. Met ongeveer 3600 leden streeft de vereniging ernaar een positieve impact te maken op de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de beroepsbevolking in Nederland.

 

Tags:
Deel dit artikel:
Taal, taal en nog eens taal. Daar bestaat mijn carrière tot nu toe vooral uit. In 2021 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen als Neerlandica en sindsdien werkzaam in de gemeentewereld. Op dit moment werk ik als communicatiespecialist bij gemeente Dronten en daarnaast maak ik zoveel mogelijk tijd vrij om te schrijven. Zo ook als hoofdredacteur voor LoopbaanPro.nl. Sinds juni 2024 verdiep ik mij daarom in de wereld van loopbaancoaching, zodat ik de meest interessante verhalen en tips kan delen. Connecten, ook een blog schrijven of een vraag stellen? Mail mij of stuur een berichtje op LinkedIn!
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Vista Nova
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*