fbpx

Joost de Ruiter neemt afscheid van Loopbaanpro

Ruim drie jaar lang publiceerde Joost de Ruiter wekelijks, soms zelfs dagelijks, blogs op Loopbaanpro.nl. Vanaf deze maand begint hij met een nieuwe uitdaging bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Maike van Eldert neemt met veel enthousiasme het stokje van hem over.

 

Maike van Eldert on juni 12, 2024 Gemiddelde leestijd: 3 min
Deel dit artikel:
Joost de Ruiter neemt afscheid van Loopbaanpro

Joost de Ruiter stond in 2021 aan de wieg van Loopbaanpro.nl. Hij stortte zich in de loopbaanwereld en zorgde ervoor dat dit een platform is geworden waar professionals terecht kunnen voor het laatste nieuws, tips, inspirerende interviews en relevante onderzoeken op het gebied van loopbaanadvies. Ook schreef hij bijdragen voor Sollicitatiedokter en Werf&. Het schrijfwerk van Joost de Ruiter is prikkelend, enthousiasmerend en eigen. Dat kan hij vanaf nu gaan inzetten voor zijn interviewwerk bij de IND.

Van speeches naar blogs

Maike van Eldert (26) volgt Joost de Ruiter sinds 1 juni op als hoofdredacteur. Van speeches voor de burgemeester schakelt ze naar blogs voor loopbaanprofessionals, want ze is naast deze nieuwe rol ook werkzaam als communicatiemedewerker voor gemeente Dronten. In een interview vertelt ze dat ze zich door haar achtergrond in de neerlandistiek goed heeft leren verplaatsen in een doelgroep. Dat kan ze nu gebruiken om zich te verdiepen in de loopbaanwereld!

“Doordat ik in mijn studietijd ontzettend veel heb gelezen, heb ik mij leren inleven in een veelvoud van personages. Dat maakt dat ik mij soms toch net even beter in de doelgroep kan verplaatsen en een onderwerp met een nieuwe invalshoek van glans kan voorzien.”  

Verder lezen?

Benieuwd naar de eerste blogs die Maike van Eldert heeft geschreven? Lees dan hier over mentorschap in een organisatie of hier over het gebruik van AI als sidekick voor hybride werkomgevingen.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Vista Nova
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*