Gedrag krijg je cadeau bij de context die je als werkgever maakt door Floortje van Vuuren & Margot van Sorge

In organisaties draait het om samenwerking. In het leven en op het werk van medewerkers kan van alles gebeuren waardoor de worklife balans verstoort raakt. Als werken niet gaat zoals gewenst, hebben we de reflex om de medewerkers te willen veranderen. De aanwezige context in een organisatie en in teams bepalen echter veel meer de bereidheid van medewerkers tot samenwerking. Want zeg nou zelf: zit jij te wachten op een cursus timemanagement als het tempo te hoog ligt en de productie doelstellingen keer op keer worden opgeschroefd. In onze sessie laten we je in een notendop kennis maken met de invloed die context heeft op gedrag. Wij hebben een geslaagde dag als jij na afloop denkt: “Goh, zo heb ik er nog nooit naar gekeken. Daar kan ik wel wat mee” .

 

Lees hier meer over Floortje van Vuuren

Lees hier meer over Margot van Sorge

Lees hier meer over de inhoud van deze sessie

gedrag context work life balance

Webinar Arbeidsmarktinformatie in loopbaanbegeleiding: Nieuwe uitdagingen.

Arbeidsmarktinformatie wordt in toenemende mate gezien als belangrijk en urgent om beslissingen in de loopbaan te ondersteunen. In dit webinar gaat Jouke Post in op deze ontwikkelingen. Wat is de toegevoegde waarde van arbeidsmarktinformatie in loopbaantrajecten? En wat is de methodische toepassing van

arbeidsmarktinformatie? Wanneer en hoe zet je dit in? Wat zijn uitdagingen?

Jouke Post is docent en onderzoeker verbonden aan de Academie Mens en Arbeid (AMA) en het lectoraat Human Capital van Hogeschool Saxion. Hij richt zich op onderzoek naar innovaties in loopbaanontwikkeling, waaronder skillspaspoorten en loopbaanchecks.

Meer informatie en inschrijven: https://ldc.nl/trainingen

Deelname is gratis.