fbpx

Stem voor de Case van het jaar Award publieksprijs 2022!

Lees meer over de genomineerde cases

Leuk om te leren! – Jumbo Supermarkten

 

Wil jij je verder ontwikkelen in jouw loopbaan binnen Jumbo, maar weet je niet waar je moet beginnen? De Jumbo Leerkeuzehulp (www.leukomteleren.com) gaat je daar bij helpen! In de Leerkeuzehulp kun je je huidige functie opzoeken en je ambitie voor de volgende stap in je loopbaan aangeven. Binnen 5 keer klikken kom je uit bij alle opleidingsen trainingsmogelijkheden die de Jumbo Academy jou te bieden heeft: of je nu een volgende (horizontale of verticale) stap wil maken, nog beter wil worden in je huidige functie óf een MBO of HBO opleiding wil volgen: we helpen je graag met kiezen! In de helemaal up-to-date gemaakte keuzehulp vind je alle vernieuwde leerlijnen, van medewerker tot filiaalmanager. En super handig: je vindt meteen alle informatie per module én kunt je meteen inschrijven via Hello Talent! Wil je leren van de ervaringen van collega’s die jou voor gingen? Ook dat kan: door ervaringsvideo’s wordt je geïnspireerd in jouw loopbaan en het is mogelijk om via What’s app contact op te nemen met een ‘alumni’ collega die de loopbaanstap al heeft gezet of de opleiding eerder heeft gevolgd.

Via hier kun je meer lezen over deze case.

Go For It – PostNL

 

PostNL bevindt zich in een digitale transformatie naar een Logistic Tech Company. De behoefte aan IT-collega’s neemt hiermee toe. Het invullen van het toegenomen aantal IT-vacatures is niet gemakkelijk i.v.m. schaarste op de arbeidsmarkt en vindt veelvuldig plaats door inhuur van externe IT-consultants, waarvan een aantal na een inhuurperiode van 22 maanden in dienst treden. Daarnaast ligt de focus binnen PostNL de laatste jaren meer op doorstroom; als werkgever willen wij onze medewerkers doorgroeimogelijkheden bieden en eigen talent binnen PostNL kunnen binden en boeien. Daarom is PostNL in 2020, in samenwerking met een externe opleidingspartner, de pilot voor het interne mobiliteitsprogramma ‘Go for IT’ gestart. Dit met als doel om digital DNA en doorstroom binnen PostNL te stimuleren en werving- en selectie, dan wel externe inhuurkosten te verminderen. De pilot is zo succesvol geweest dat er besloten is hieraan een gevolg te tegen en is eind 2021 de werving voor GoforIT 2.0 gestart.

Via hier kun je meer lezen over deze case.

Loopbaancoaching met en na kanker : Na de storm – Spring Consulting in samenwerking met inloophuis de Eik Eindhoven

 

Na de storm, stilstaan en bewegen: Loopbaancoaching met en na kanker Na de storm is een re start programma voor vrouwen vanaf 25 jaar die na een traumatische ervaring, zoals ziekte (kanker), die de regie over hun eigen leven willen terugpakken. Na de storm richt zich op wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Daarnaast heeft vitaliteit, zingeving & sociale omgeving veel aandacht als verschillende onderdelen in het programma.

Na de storm biedt de mogelijkheid om op een positieve manier, gestructureerd en onder begeleiding, aan de slag te gaan met wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik: loopbaan ontwikkeling. Daarnaast is er veel aandacht voor vitaliteit, zingeving, je (sociale) omgeving. Kortom: lichaam, geest en in actie. Dit gebeurt zowel in groepsverband als individueel. Heel concreet bestaat het 13 weken (3 maanden) durende programma uit 4 onderdelen: 12 x Yin Yoga (in groepsverband, maximaal 12 deelnemers) 4 x Consult (met NOLOC gecertificeerde loopbaancoach) 4 x “Kompas” gesprekken (inspirerende gesprekken in een kleine groep) Wekelijks “Eigen kompas werkt” programma, gericht op je eigen verandering en loopbaan.

Via hier kun je meer lezen over deze case.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*