fbpx

Marjanka Houben

FunctieOutplacement coach | Loopbaanadviseur | Personal Branding & LinkedIn trainer BedrijfFloreer.nu Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Marjanka Houben?

Outplacement, loopbaanadvies, Persona Branding & LinkedIn training geven, dat is wat ik met heel veel plezier en met veel passie doe. Met zelfvertrouwen en regie jezelf besturen door je loopbaan, dat drijft mij al jaren vandaar Floreer.Nu! Ik ben een Secure Base Coach en dit is mijn roeping: Ik ben een energieke vrouw met daadkracht. Ik schud mensen wakker en geef hen weer zelfvertrouwen waardoor zij het leven weer kunnen PAKKEN! Mensen in beweging brengen is een van mijn kwaliteiten. Door mijn persoonlijke aanpak dring ik snel door tot de essentie van wat er speelt bij de medewerker en dat helpt bij de voortgang van de trajecten. Mensen komen tot nieuwe inzichten en komen in actie. Ik ben zeer positief ingesteld en deze instelling gebruik ik om aan mijn kandidaten hun toekomstperspectief te laten zien. Dat bevordert hun innerlijke motivatie en neemt de drempel weg naar de nieuwe arbeidsmarkt. Met plezier en passie heb ik veel mensen een stap verder gebracht in hun loopbaan. Vooral door hen inzicht te geven in zichzelf. Door vervolgens met een praktisch en doelgericht plan van aanpak te komen worden goede resultaten behaald.

Tijdens LoopbaanPro Live?

Marjanka verzorgt de sessie "Ga naar de pijn" -  Bij verlies denken we al gauw aan rouw, maar het woord kan zoveel meer betekenen.  Benieuwd hoe jouw organisatie het best kan omgaan met medewerkers die iets verliezen? Dan heeft Marjanka Houben antwoorden.

Nieuwsgierig?

Een ticket voor LoopbaanPro Live boek je  hier>>

Premium partners

Intelligence Group
LDC
LoopbaanVisie
Noloc
Recruitment Tech
Timetohire
Werf&

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*