fbpx

Inzendformulier loopbaancasus 2024

Inzenden Case van het jaar Award 2024

Om in aanmerking te komen voor de award voor ‘Loopbaancase van het jaar’, moet de case in kwestie – een product, dienst of project op loopbaangebied dus in het afgelopen jaar zijn uitgevoerd. Bovendien moet de case uniek zijn en opvallen – loopbaanprofessionals moeten erdoor geïnspireerd raken of zelf met een soortgelijke case aan de slag willen. Het begrip ‘case’ mag ruim geïnterpreteerd worden: kortlopende projecten komen net zo goed in aanmerking als assessments of opleidingen. Ontwikkelaars van een loopbaancase hun eigen initiatief nomineren. Derden mogen dat natuurlijk net zo goed doen. Genomineerde loopbaancases die door de vakjury tot de drie besten worden gerekend, komen niet alleen in aanmerking voor een juryprijs. In deze categorie wordt namelijk ook een publieksprijs vergeven.

Hieronder dien je de gegevens van over de case in te vullen.
Naam contactpersoon(Vereist)

Hieronder kun je beeldmateriaal uploaden en links naar online video's plaatsen die horen bij de inzending.

Beeld voor publicatie op loopbaanpro.nl (optioneel)

Upload hier een passend beeld bij jouw inzending. De redactie behoudt zich het recht een ander beeld te selecteren. Minimaal formaat: 800 pixels breed bij 500 pixels hoog.

Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Afbeelding 2

Upload een afbeelding (jpg, jpeg, gif of png)

Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Afbeelding 3

Upload een afbeelding (jpg, jpeg, gif of png)

Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

Plaats hier de link naar een online video (Youtube of Vimeo bijvoorbeeld) of online audio. De bestanden mogen bij elkaar maximaal 5 minuten zijn. Bij langere video- en/of audiobestanden worden alleen de eerste 5 minuten meegenomen in de beoordeling.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*