Seminar AI & Loopbaanprofessionals

In een wereld die voortdurend evolueert is het essentieel voor looopbaanprofessionals om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Tijdens dit seminar bespreken we de impact van AI op loopbaanbegeleiding. We delen praktische inzichten in hoe loopbaanprofessionals AI kunnen integreren in hun werk.  Of je nu nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van AI of al ervaring hebt met de toepassing, dit seminar is voor iedereen een eye-opener.

Seminar Generatie Z aan zet – 28 juni 2022

 

 

Generatie Z zit bomvol potentie, en die mag jij niet mislopen! Ga maar na:

  • Deze mensen werden geboren met een smartphone in de hand, er is dus geen digitaal probleem dat ze uit de weg gaan
  • Zoek je iemand die makkelijk verantwoordelijkheid pakt? Kijk dan niet verder dan de generatie die continu actie tegen wereldproblematiek onderneemt
  • Wist je trouwens dat Gen Z supersnel schakelt en informatie opslaat? TikTok is niet voor niets zo populair bij deze leeftijdsgroep

Over het verschil dat Generatie Z voor jouw organisatie kan maken, geven drie experts op 28 juni een seminar. Daarin leggen ze je uit wat Gen Z’ers aan jouw team toevoegen en hoe je ze het beste op je werkvloer integreert. Ook niet onbelangrijk: je leert hoe jij de generatie het makkelijkste werft én hoe je ze behoudt.

Zien we jou eind juni in de zaal? Dan beloven we een superinspirerende sessie bomvol praktische tips, know hows en eye openers. Daarmee kun jij je wervingsstrategie omgooien, en dat is wel zo fijn op deze krappe arbeidsmarkt. In andere woorden: je loopt de zaal uit met veeeeeel meer kennis dan waarmee je naar binnenging.

“Hoe bereik en behoud je talent van Generatie Z? Omarm verandering!”

– Marieke Wehner (Arbeidsmarktspecialist Gen Z | Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie)

 

Tiptop geregeld; prachtige locatie

Het seminar van 28 juni wordt tiptop geregeld: met The Student Hotel Amsterdam City kunnen we ons geen mooiere (en toepasselijkere!) locatie wensen. Bovendien zorgen we voor een lekkere lunch.

Early bird catches the worm

Maakt Generatie Z straks ook op jouw kantoor impact? Klik dan nu op de aanmeldbutton! En ben je er snel bij? Dan maak je gebruik van early bird-korting. Dat betekent dat je 3 tickets voor de prijs van 2 krijgt.

Tot op 28 juni in Amsterdam!

12.00 Overheerlijke inlooplunch

13.00 Welkomstwoord door onze Master of Ceremonie: Alexa Kaptein

13.15 Inspirerende plenaire sessie door Marieke Wehner: Hoe bereik en behoud je talent van Generatie Z: omarm     verandering!

14.30 Korte koffie/discussie break

14.45 Praktische sessie ,door Martijn van Rossum, vol innovatieve tips om Generatie Z te werven voor jouw organisatie

15.45 Korte koffie/discussie break

16.00 Afsluitende sessie door Anne Berndsen over het behouden van Generatie Z, goed werkgeverschap en waarom dit van groot belang is voor je wervingsstrategie

17.00 Wrap up & Afsluiting

Bekijk meer via hier.

Werf& Seminar Diversiteit en Inclusiviteit

Recruiters hebben met diversiteit en inclusiviteit een haat-liefdeverhouding. Ze weten dat ze er meestal te weinig mee bezig zijn, maar roepen daarentegen ook dat dat ze geen vooroordelen hebben of accepteren dat het er gewoon bij hoort.

De thema’s diversiteit en inclusiviteit staan dan ook niet hoog op de agenda’s en er wordt weinig actief beleid op gevoerd. Dat is opmerkelijk, want diverse teams zijn goed voor de productiviteit, voor de innovatiekracht en voor verbreding van de klantenbase. En dan hebben we het over échte diversiteit. Van multiculturele achtergrond tot leeftijd. Van sekse tot handicap of chronische leeftijd.