fbpx

LoopbaanPro Live 2022

Informatie

Ontdek de oplossing voor arbeidsmarktkrapte op 15 december tijdens LoopbaanPro Live!

 

De bondscoach van Oranje zet zijn spits natuurlijk niet op doel. Maar hoe gaat dat bij jou? ‘Spelen’ jouw medewerkers op posities die het beste bij hen passen?

Interne mobiliteit, dat is dus de bewegingsvrijheid die jouw mensen taken oplevert waar ze het talent voor hebben, is tegenwoordig cruciaal. De arbeidsmarkt is simpelweg te krap om jouw collega’s op 50% te laten werken: je kunt het je niet veroorloven om twee mensen voor de werkzaamheden van één aan te nemen.

En dus laat LoopbaanPro Live zien hoe jij jouw collega’s op de juiste plek zet. Kom je op 15 december naar ons digitale event? Dan hoor je van onze experts hoe je jouw werknemers op basis van hun interesses laat floreren. We kijken ook naar onze zuiderburen: hoe kan het dat interne mobiliteit bij de Belgen het belangrijkste wervingsmiddel is, terwijl het bij ons onderaan de lijstjes bungelt?

Zeg je LoopbaanPro Live, dan zeg je natuurlijk ook: De LoopbaanPro van het Jaar Award! Dit jaar laten we het dus opnieuw prijzen regenen, tijdens ons event. Welke casussen je hoe en wanneer kunt inzenden maken we binnenkort bekend, hou deze pagina dus goed in de gaten!

Bekijk hier de aftermovie van onze vorige editie op 19 april 2022.

On Demand

 

Partners

Zo’n belangrijk en mooi evenement kan LoopbaanPro alleen mogelijk maken met de hulp van partners. Sluit jouw bedrijf zich aan bij LoopbaanPro Live? Dan nodigt de organisatie je uit om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan het evenement.

Jouw partnership betekent natuurlijk ook brede zichtbaarheid voor je organisatie. Jouw bedrijfsnaam neemt LoopbaanPro op in al hun communicatie over het evenement; ze interviewen je bovendien graag op hun website. Daarmee versterken je jouw beeld als expert. Partners van LoopbaanPro Live komen daarnaast makkelijk in contact met de 150 tot 200 deelnemers van het evenement.

Vind jij LoopbaanPro Live een sympathiek evenement waar je graag je naam aan verbindt? Neem dan vandaag nog contact op met Marieke Wehner, hoofd van de organisatie. Ze is bereikbaar via marieke@loopbaanpro.nl.

Hoofdpartner LoopbaanPro Live

Bekijk alle partners
LDC

Partners LoopbaanPro Live

Bekijk alle partners
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Intelligence Group

Wil jij op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte gehouden worden van LoopbaanPro Live? schrijf je dan hieronder in voor de eventupdate mailinglijst!

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Nieuwsbrief*